top of page
Vergaderzaal

Ben jij een talent, interimmer en sterk in acquisitie? Het je een brede ervaring en echte knowhow over transities, de bouw en de leefomgeving? Ben je ondernemend en werk je graag samen in een team? Dan leren wij je graag kennen!

Onderneem je neem?

Creatief ontwerpbureau

Studio WeBuild neemt in Nederland de positie in van full-service adviesbureau voor transities in de bouw- en huisvestingssector. Wij helpen consumenten en professionals met creatieve ideeën en een uitgekiende aanpak voor management, advies en diensten voor conceptontwikkeling gericht op de leefomgeving. Wij hebben passie voor trends en empowerment is onze centrale drijfveer.


Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar ondernemende associate partners die geloven in oprechte samenwerking, ondernemerschap en kennisdeling.

Profiel
Als partner deel jij visie en passie. Onderneem je op risico mee. Help jij onze klanten met de creatieve oplossingen die wij bieden. Daarnaast bezit jij ervaring en knowhow om uitdagende opdrachten in de bouw- en vastgoedsector te scoren, perfect en slim uit te voeren en organisaties te empoweren. Maar een partner is meer. Jij bent commercieel slim, oprecht in je levenswijze en je hebt het talent om helder te communiceren. Naast je HBO+ opleiding en je hands-on aanpak heb jij een ondernemende instelling en acquireer je het liefst vanuit een toonaangevende succesformule. Je bent onderscheidend en succesvol en beschikt over een bewezen trackrecord.

Selectieproces
• Gesprekronde met Richard de Moel
• Gespreksronde met teamgenoten

Informatie
Ben je geïnteresseerd naar de functie van associate partner binnen Studio WeBuild? Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Neem contact op met Richard de Moel, eigenaar van Studio WeBuild en bereikbaar op +31 (0)85 30 10 891 of +31 (0)6 44 22 60 24Zet de volgende stap als associate partner
Als je geïnteresseerd bent om ons team te versterken nodigen wij je van harte uit om ons op onderscheidende wijze te verrassen van jouw kwaliteiten. Dit aangevuld met een professioneel opgestelde CV, welke je kunt sturen naar r.demoel@webuild.nl 

Vacature
associate partner

bottom of page