Consument

Onze oplossingen

Woningontwerp

Heb jij een idee of klus dat in steigers gezet moet worden met een goed ontwerp? Wil jij een woonhuis, verbouw of een heuse villa goed doordacht en mooi ontworpen hebben? Wij ontwerpen huizen in allerlei stijlen, vormen en maten. Precies, zodat het bij jou wensen en budget past. Wil je weten wat wij bij jouw project voor je kunnen betekenen? Onze architecten verkennen graag samen met je en laten je idee spreken in heldere vormgeving van jouw nieuw te (ver)bouwen huis. 

Interieur ontwerp

Bewustwording en zingeving zijn belangrijker dan ooit tevoren. En dus mogen schoonheid, 

vormgeving en stijlvolle detaillering weer gezien worden. Veel vaker zijn materialen en kleuren de principes waarmee we moodboards samenstellen. Architectuur en interieur design laat jouw idee in onze ontwerpen schitteren. Ons doel is niet om designs te maken, maar om het vak van ontwerper te gebruiken om goede en verantwoorde interieurs mee te maken, waarin het goed en lekker leven is. 

Bouwbegeleiding

Zie je tegen het proces van bouwen op? En wil je geen toestanden hebben die je niet kunt overzien of vol risico zijn? Bouwgeleiding samen met een van de bouwbegeleiders van Studio WeBuild helpt je dit proces onder controle te houden. Van idee, ontwerp tot oplevering en van vergunning tot aan het budget. En dat is wel zo prettig. 

What's up?
arrow&v
arrow&v

Adres

Midwaystraat 1

1339 NM   ALMERE    (Flevoland)

Telefoon

+31 (0)85 30 10 891

Email

info@webuild.nl


KvK

67056822

BTW

NL002073354B68

Bank

NL87 RABO 0313 2657 12 

 

Voorwaarden

DNR2011

© 2020 by Studio WeBuild                                          innovatie door inspiratie