Consument

Interieurontwerp

Stijlvol woonplezier

Elk interieur design begint met een goed ontwerp. We ontwerpen een interieurplan waarin jouw persoonlijkheid tot de verbeelding spreekt. Hierin spelen mooie as- en lichtlijnen de ruggengraat. Vormt materiaal en kleurgebruik een cruciale rol en geven accessoires de finishing touch. Wij verzorgen het gehele ontwerp, de architectuur en naar wens ook het domotica- en lichtplan. En natuurlijk begeleiden we ook de realisatie van het conceptplan als je dit wilt.

Het ontwerp

Gestart wordt met een bezoek op locatie als dit mogelijk is. We bespreken uitgebreid aanwezige tekeningen of we starten helemaal zelf van scratch af aan. Wij maken onze ontwerpen volledig digitaal en in 3D. Zo zie jij precies op onze visualisaties en animaties hoe alles eruit komt te zien. En wil je wat finetunen dan kan dat natuurlijk ook nog. Zo helpen we je van idee tot aan een goed ontwerp. En een architectuur stijl met sfeer die precies bij jou past.

Aan de slag

Wanneer je hebt besloten om met het ontwerp dat wij hebben gemaakt aan het werk te gaan komt de grote stap: de realisatie. Studio WeBuild heeft specialisten die jou kunnen helpen je woning tip-top voor elkaar te maken. Samen hebben wij kennis van bouwen, interieurbouw, verlichting, domotica, inrichting en de complete afwerking. Kortom, met een volledige aanpak ben jij zeker van het perfecte resultaat. Wil je ook weten wat wij voor jou interieur kunnen betekenen?

What's up?
arrow&v
arrow&v

Adres

Midwaystraat 1

1339 NM   ALMERE    (Flevoland)

Telefoon

+31 (0)85 30 10 891

Email

info@webuild.nl


KvK

67056822

BTW

NL002073354B68

Bank

NL87 RABO 0313 2657 12 

 

Voorwaarden

DNR2011

© 2020 by Studio WeBuild                                          innovatie door inspiratie