top of page
fruit en noten

De transitie in de landbouw- en voedselindustrie vraagt op True Price / True Cost. Minder mondiaal, meer lokaal. Gezond voedsel voor iedereen. Meer waardering voor ons voedsel en waarin welzijn en gezondheid terug voorop staan.

Hulp bij verandering

We dienen de natuur en de bodem weer te versterken. Te kiezen voor kortere ketens tussen boer en de consument. Transparantie over de schakels in de keten en terug een eerlijke prijs. Meer consumptie van plantaardig voedsel voor de eiwittransitie. Focus op meervoudige waardecreatie zoals sociaal, ecologisch, financieel en gezondheid. Terug naar een vitaal platteland. 

Landbouw- en voedseltransitie

Vreugde van de oogst

Maak impact

In de Design for Living concepten is voor ons de landbouw- en voedseltransitie een component om rekening mee te houden. Voor de biobased fabriek willen we gewassen telen voor de bouwketen. 

In het ambachtshof verkopen we gezonde en verse producten. Met een fairprijs en een eerlijke transparante keten. Dat doen we voor alle verkoop locaties van voedsel in onze concepten. Bijvoorbeeld door het concept van mini farming te gebruiken.

We zoeken de samenwerking met de boeren op en realiseren samen waardecreatie door nieuwe formules. In Altena stonden we zo aan de basis van het programma Vitaal Altena in opdracht van de gemeente.

bottom of page