top of page
LEEFOMGEVING > WONEN
Wonen

Op het gebied van wonen zijn veel veranderingen gaande. Dit levert naast knelpunten ook kansen op voor de nieuwe leefomgeving. Wij initiëren, ontwikkelen en ontwerpen nieuwe woonomgevingen en huisvestingsoplossingen voor bewoners en de woningmarkt.

LEEFOMGEVING > WONEN

De kracht van een goed concept

Eenzaamheid neemt toe, langer zelfstandig wonen is vaak wens of noodzaak. Volwassen kinderen wonen langer thuis. De woningmarkt is aan een grote verandering toe maar beweegt langzaam. Nieuwe huisvestingsvormen zoals groepswonen, CPO's, wooncommunities, zijn gewild en komen doorzetten in de woningmarkt. Een nieuw perspectief op wonen is nu meer dan ooit tevoren noodzakelijk. En daar horen ook nieuwe uitgangspunten bij die rekening houden met de circulaire, sociale, financiële, ruimtelijke en grondstoffentransities.

LEEFOMGEVING > WONEN

De kracht van een goed concept

Wij werken vanuit de verschillende transitievelden aan nieuwe soorten woonhuisvesting. Smallere, hogere en diepere woningen vanwege smallere bouwkavels in Nederland zijn een voorbeeld.


Maar ook het concept Natuurrijk Wonen waar je huis midden in de natuur staat is een nieuwe trend, met een klein eigen terras en gedeeld eigenaarschap van de gemeenschappelijke buitenruimte. Want natuur geeft rust, ontspant en biedt ruimte voor recreatie.


Woningen met platte daken zijn in trek vanwege een andere indelingsmogelijkheid en extra functies voor op het dak. En passen bovendien beter bij de woonwensen van de multiculture doelgroepen.

Neem contact op voor vernieuwing en oplossing van jouw vraagstuk!

Heb je behoefte aan vernieuwing? Heb je een vraagstuk in je organisatie dat je wilt oplossen? Heb je een serieus probleem dat je wilt verbeteren? Ben je op zoek naar een nieuw concept en is het tijd voor verandering? Hoe kunnen wij je helpen met jouw vraagstuk?

Contact
Betreft
Ik heb interesse in
bottom of page