top of page
LEEFOMGEVING > RECREËREN
Recreëren

In onze vrije tijd willen we graag kunnen genieten van de goede dingen des levens. Sporten, uitgaan, wandelen, thuis gezellig op de bank of shoppen in stad. Transities voor recreëren zijn daarom niet weg te denken.

LEEFOMGEVING > RECREËREN

Vrij om te genieten

We hebben meer tijd, maar minder vrije tijd en het normale leven is al duur genoeg. Onze vrijetijdsbesteding dient daarom snel, toegankelijk en betaalbaar te zijn. Het ontstaan van eigen initiatieven om te bewegen, zoals wandelclubs nemen toe. De behoefte om elkaar te ontmoeten, te praten of even uit de sleur van alledag te zijn wordt steeds belangrijker. Want fijn voelen is ook gezonder leven.

LEEFOMGEVING > RECREËREN

Vrij om te genieten

In de design for living projecten bedden wij goede vrijetijdsbesteding in. Dit kan door meditatie in het spiritueelcentrum, of lekker uitgaan in Chinatown. In het diversity Plaza kun je mensen ontmoeten die bij je passen of juist jouw wereld vergroten.

Bij het Living on the Box concept voegen we daktuinen en het goede leven toe op gebouwen. Een prima plek om te relaxen boven op de drukke wereld daarbeneden.

Neem contact op voor vernieuwing en oplossing van jouw vraagstuk!

Heb je behoefte aan vernieuwing? Heb je een vraagstuk in je organisatie dat je wilt oplossen? Heb je een serieus probleem dat je wilt verbeteren? Ben je op zoek naar een nieuw concept en is het tijd voor verandering? Hoe kunnen wij je helpen met jouw vraagstuk?

Contact
Betreft
Ik heb interesse in
bottom of page