top of page
Selfie in het park

In de transitie van het onderwijs gaan we meer en meer de wereld buiten de school verbinden met die binnen de school. Alles wordt meer hybride en minder bureaucratie. De jeugd maakt kennis met de praktijk en de maatschappij.

Hulp bij verandering

Het onderwijs vraagt om een andere aanpak. Minder focus op management, dossiers en het afrekenen van harde getallen alleen. Kinderen en de jeugd krijgen vaker leerstof afgestemd op de eigen situatie. Faciliteren is een belangrijke trend. Zo krijgen we gepersonaliseerd onderwijs en learning communities. Dit geeft de mogelijkheid om meer te gaan experimenteren. Creativiteit en sociale vakken krijgen zo een belangrijke plek in ons onderwijs. 

Onderwijs transitie

Bibliotheekleraar

Maak impact

Leren is essentieel voor de ontwikkeling van iedereen. Behalve nieuwe typologie leergebouwen waar we er meerdere van hebben ontworpen, gaat het vooral ook om de interactie en het leren zelf.

Alle Design for Living concepten hebben een leercomponent inzich. In de Trends & Concept campus leren we anderen over de transities.  

We stellen onze projecten open voor het leren in de praktijk. Op deze manier verbinden we niet alleen de vernieuwing, maar ook de mensen zelf.

bottom of page