top of page
In een restaurant

In onze vrije tijd willen we graag kunnen genieten van de goede dingen des levens. Sporten, uitgaan, wandelen, thuis gezellig op de bank of shoppen in stad. Transities voor recreëren zijn daarom niet weg te denken.

Vrij om te genieten

We hebben meer tijd, maar minder vrije tijd en het normale leven is al duur genoeg. Onze vrijetijdsbesteding dient daarom snel, toegankelijk en betaalbaar te zijn. Het ontstaan van eigen initiatieven om te bewegen, zoals wandelclubs nemen toe. De behoefte om elkaar te ontmoeten, te praten of even uit de sleur van alledag te zijn wordt steeds belangrijker. Want fijn voelen is ook gezonder leven.

Recreëren

moeder en dochter

Overtref de verwachtingen

In de design for living projecten bedden wij goede vrijetijdsbesteding in. Dit kan door meditatie in het spiritueelcentrum, of lekker uitgaan in Chinatown. In het diversity Plaza kun je mensen ontmoeten die bij je passen of juist jouw wereld vergroten.

 

Bij het Living on the Box concept voegen we daktuinen en het goede leven toe op gebouwen. Een prima plek om te relaxen boven op de drukke wereld daarbeneden. 

bottom of page