top of page

Schuurwoning

Landelijk leven

Schuurwoning architectuur

Moderne landelijke architectuur. Zo kan een schuurwoning prima worden omschreven. Met de eenvoudig vorm van het huis in het open landschap en een prachtig silhouet in de ruimte die het pure woongenot in het huis weerspiegeld. Exclusief wonen ten top.

 

De woning kent een flauwe dakhelling die over alle woonfuncties heen valt en beschutting geeft tegen alle seizoensinvloeden. Met een prachtig open uitzicht aan de twee kop zijden van de woning heb je een prachtig uitzicht op het coulisselandschap. Vaak gecombineerd met een minimalistische detaillering of juist robuust eikengebinten. 

 

Het klassiek gebruik van riet past als vanzelfsprekend. Maar ook de eigentijdse uitvoering van het dak met pannen of zink is helemaal passend. Zolang het gebruik van de materialen eerlijk en natuurlijk zijn kun je met de schuurwoning in materialisatie alle kanten op.

 

De schuurwoning is de moderne landelijke boerderij waarin het goed vertoeven is. Binnen en buitenleven lopen naadloos in elkaar over. Energiezuinig ontwerpen is vanzelfsprekend ingeburgerd in de opzet van dit woonhuis. En met de bijzonder gevarieerde architectuur waarin je kunt spelen met vides, open trappen, entresols en prachtige vergezichten maak je de schuurwoning behalve een ingetogen ook een spannend huis. Weten hoe een schuurwoning op jouw kavel staat? Maak direct een afspraak met een van onze architecten.

Lovin' The Farm Life

LUPA_edited.png
bottom of page