Zakelijk 

Vastgoedcommunicatie

Klant in het vizier

Door een heldere conceptstrategie hebben we focus op de doelgroep. We zorgen voor een scherpe conceptpositionering vanuit een goede marktanalyse, benchmarkonderzoek en onze kennis over de laatste trends. We geven de concept uitwerkingen creatief vorm, en vullen ze aan met relevante communicatie die op waardering van de doelgroep kan rekenen. Met een degelijke implementatie van de conceptstrategie en de uitrol van het concept in de markt staat jouw vastgoedcommunicatie als een huis.

Online de beste

Vanzelfsprekend wil jij online in het middelpunt van de belangstelling staan bij jouw doelgroep. Wij geven je acte de présence met een goede online vindbaarheid. En natuurlijk maken wij een website of woningconfigurator met een op de klant afgestemde look & feel die het hart weet te raken. Door precies dat beetje extra helpen wij jouw online aanpak tot een succes te maken. 

Studio WeBuild Vastgoedcommunicatie

Offline de sterkste

Wij zijn lekker druk. Zo ontwikkelen en maken wij logo’s, huisstijlen, brochures en flyers, advertenties, magazines, nieuwsbrieven en nog veel meer. Vanzelfsprekend verwerken we onze eigen visualisaties en foto’s geregeld in onze publicaties.  

What's up?
arrow&v
arrow&v

Adres

Midwaystraat 1

1339 NM   ALMERE    (Flevoland)

Telefoon

+31 (0)85 30 10 891

Email

info@webuild.nl


KvK

67056822

BTW

NL002073354B68

Bank

NL87 RABO 0313 2657 12 

 

Voorwaarden

DNR2011

© 2020 by Studio WeBuild                                          innovatie door inspiratie