top of page
gerrit-stam-XJ_kxy-Edvc-unsplash.jpg

Op het gebied van wonen zijn veel veranderingen gaande. Dit levert naast knelpunten ook kansen op voor de nieuwe leefomgeving. Wij initiëren, ontwikkelen en ontwerpen nieuwe woonomgevingen en huisvestingsoplossingen voor bewoners en de woningmarkt.

De kracht van een goed concept

Eenzaamheid neemt toe, langer zelfstandig wonen is vaak wens of noodzaak. Volwassen kinderen wonen langer thuis. De woningmarkt is aan een grote verandering toe maar beweegt langzaam. Nieuwe huisvestingsvormen zoals groepswonen, CPO's, wooncommunities, zijn gewild en komen doorzetten in de woningmarkt. Een nieuw perspectief op wonen is nu meer dan ooit tevoren noodzakelijk. En daar horen ook nieuwe uitgangspunten bij die rekening houden met de circulaire, sociale, financiële, ruimtelijke en grondstoffentransities.

Wonen

daria-nepriakhina-dxF0SG4Vtqg-unsplash.jpg

Overtref de verwachtingen

Wij werken vanuit de verschillende transitievelden aan nieuwe soorten woonhuisvesting. Smallere, hogere en diepere woningen vanwege smallere bouwkavels in Nederland zijn een voorbeeld.

 

Maar ook het concept Natuurrijk Wonen waar je huis midden in de natuur staat is een nieuwe trend, met een klein eigen terras en gedeeld eigenaarschap van de gemeenschappelijke buitenruimte. Want natuur geeft rust, ontspant en biedt ruimte voor recreatie.

 

Woningen met platte daken zijn in trek vanwege een andere indelingsmogelijkheid en extra functies voor op het dak. En passen bovendien beter bij de woonwensen van de multiculture doelgroepen.

bottom of page