top of page

Woningontwerp

Van idee tot realisatie

Onze huizen horen je te inspireren

25_edited.png

Van woonwens naar droomhuis

Niets mooier dan een woning die helemaal naar eigen smaak en idee gebouwd is. Voor jou ontwerpen wij een huis in een stijl die bij jou past. Of die stijl nu klassiek, modern of een tikje excentriek is. Ook voor een huis met landelijke stijl of een urban villa maken onze architecten graag een verrassend woningontwerp onder architectuur. Onze ervaring met conceptmatige bouw en het ontwerpen van vele honderden woningen, zorgen ervoor dat wij naast maatwerkwoningen ook woningen kunnen ontwerpen die door de bouwer makkelijk - en daardoor goedkoop te (ver)bouwen zijn.

Alles in één hand

Er komt heel wat op je af als je een huis gaat bouwen. Een goed ontwerp, de juiste keuze voor bouwmaterialen, de vergunningen, berekeningen voor de constructies en installaties. En denk ook aan de begroting, het contract met de aannemer, de tijd tot aan de oplevering en nog veel meer zaken. Onze architecten en ingenieurs hebben honderden ontwerp trajecten van begin tot eind doorlopen en zijn gepokt en gemazeld. Dat geeft je veel zekerheid om behalve een mooi ontwerp ook binnen de begrotingskaders van jouw eigen budget te blijven.

Denk jezelf gelukkig

LUPA_edited.png

YES or NO

LUPA_edited.png

Eenvoudig stappenplan

Wij helpen je in acht stappen. Gestart wordt met Identificeren, het in kaart brengen van de wensen en behoeften die jij hebt. Tijdens Programmeren vertalen we deze behoeften naar een ruw concept, waarna wordt getoetst of deze in relatie tot kosten haalbaar is bij jouw budget. Bij Creëren wordt het ontwerp verder verfijnd en gedetailleerd. In de fase Modelleren bouwen we ontwerp technisch op. Vervolgens worden tijdens Conformeren de vergunningen en subsidies aangevraagd en definitieve overeenkomsten tussen alle betrokkenen opgesteld. Realiseren doen bouwpartners systematisch en goed georganiseerd. Tijdens Exploiteren begint de fase van wonen en onderhouden. Onder Wederkeren verstaan we dat veranderingen in de tijd eenvoudig zijn uit te voeren. Ook dan mag je op ons rekenen.

bottom of page