Zakelijk

Onze oplossingen

Full-service architectuur

Heb jij een idee of project dat in steigers gezet moet worden met een goed ontwerp? Wil jij een woonhuis, serie woningen of bedrijfsgebouw slim ontworpen hebben? Wij ontwerpen concepten en gebouwen voor wonen, werken, zorgen, leren en recreëren. Wil je weten wat wij bij jouw project voor je kunnen betekenen? We verkennen graag samen met je en laten je idee spreken in heldere vormgeving van jouw nieuw te bouwen project. 

Creatieve conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling is een vak apart, en daar kun je best een beetje hulp bij gebruiken. Een goed concept ontwikkel je vanuit een actuele of latente marktvraag. Studio WeBuild ondersteunt je met een concrete procesaanpak. We kijken naar de stappen die je moet zetten om je concept een succes te maken. We nemen heel serieus kennis van de markt en gebruiken diagnostiek en analyse. En we vullen je concept aan met creativiteit en innovaties waar mogelijk. 

Slimme vastgoedcommunicatie

Wil je weten hoe je meer resultaat haalt met jouw communicatie? Wij realiseren ons als ontwerpstudio heel goed wat de rol van eindgebruikers is. Daarom denken wij na over de communicatie naar de doelgroep. En maken wij onze communicatie concepten lekker laagdrempelig voor de klant met spectaculair design, slimme marketing en innovatieve technieken. Laat je inspireren!

What's up?
arrow&v
arrow&v

Adres

Midwaystraat 1

1339 NM   ALMERE    (Flevoland)

Telefoon

+31 (0)85 30 10 891

Email

info@webuild.nl


KvK

67056822

BTW

NL002073354B68

Bank

NL87 RABO 0313 2657 12 

 

Voorwaarden

DNR2011

© 2020 by Studio WeBuild                                          innovatie door inspiratie