top of page
opleiden in teams met studio webuild
Opleiden

Neem contact op voor meer informatie over hoe wij kennis bevorderen in teams. Blijf op de hoogte van veranderingen in de bouwsector en ontdek nieuwe woonvormen, materialen en technologieën tijdens onze lezing. Leer succesvolle dialoogsessies organiseren om nieuwe perspectieven te ontdekken. Boost jouw team met onze creatieve en innovatieve oplossingen!

DIENSTEN > CONCEPTONTWIKKELING

Stimuleer creativiteit en innovatie met ons!

Wij bieden workshops, publicaties, lezingen en dialogen aan om creativiteit, samenwerking en innovatie te bevorderen in teams. Neem contact op voor meer informatie! Blijf op de hoogte van veranderingen in de bouwsector en ontdek nieuwe woonvormen, materialen en technologieën tijdens onze lezing. Leer succesvolle dialoogsessies organiseren om nieuwe perspectieven te ontdekken. Stimuleer creativiteit en innovatie met onze workshops, publicaties, lezingen en dialogen!

ONZE KENNIS OPLOSSINGEN

Innovatiecoach

Als innovatiecoach hebben we de taak om teams regelmatig te motiveren, inspireren en kennis over te dragen tijdens alle stadia van verbeterings- en innovatieprocessen. We spelen ook een cruciale rol bij het begeleiden van de overgang naar vernieuwende werkwijzen.

01

Innovatiescan

In de innovatiescan wordt gekeken naar de kracht van innovatie. Het doel is om te bepalen waar je staat en hoe ver je bent op het gebied van innovatie. Daarnaast wordt gekeken naar de mogelijkheden voor verbetering en welke kansen nog onbenut zijn.

02

Innovatiebooster

Durf je creativiteit te boosten met onze vernieuwende workshop. Laat je gedachten bruisen als een drukketel en kom met frisse, baanbrekende ideeën op de proppen. We zijn hier om jouw ideeënmotor aan te zwengelen en samen nieuwe mogelijkheden te bedenken.

03

Leergang innovatie

In onze innovatietraining leer je hoe je van idee naar succesvolle implementatie gaat. We empoweren je om het beste uit jezelf en anderen te halen en geven je kennis over markten, doelgroepen en organisatorische veranderingen. Ook brengen we je op de hoogte van de nieuwste innovaties.

04

Neem contact op voor vernieuwing en oplossing van jouw vraagstuk!

Heb je behoefte aan vernieuwing? Heb je een vraagstuk in je organisatie dat je wilt oplossen? Heb je een serieus probleem dat je wilt verbeteren? Ben je op zoek naar een nieuw concept en is het tijd voor verandering? Hoe kunnen wij je helpen met jouw vraagstuk?

Contact
Betreft
Ik heb interesse in
bottom of page