top of page
Dakconfigurator

De dakconfigurator: helder advies bij dakrenovaties

De uitdaging

Onze opdrachtgever Weijerseijkhout heeft veel verschillende klanten voor vragen over dakrenovaties, maar er zat weinig structuur in het aanbod. Ze wilde een gemakkelijkere en doeltreffende verkoopaanpak met betere score tot verkoop. Dit wel op een inhoudelijke en adviserende manier van werken.

Echter, de uitdaging lag in het creëren van een gestroomlijnde benadering die zowel de behoeften van de klanten begrijpt als hen voorziet van waardevolle informatie. Het was essentieel om een balans te vinden tussen directe verkooptechnieken en het bieden van advies op maat.

Onze uitdaging:
De klant voorzien van een georganiseerde structuur waarin alle informatie over dakrenovaties beschikbaar is. Een inhoudelijke en adviserende werkwijze implementeren om de klanten te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Het optimaliseren van de verkoopstrategieën om de conversie te verbeteren en meer deals te sluiten.

De oplossing

We bedachten een dakconfigurator die de klant kon helpen bij het maken van de beste keuze. Deze configurator bevat gestandaardiseerde vragen verdeeld over verschillende aspecten zoals prijs, kwaliteit, milieu, onderhoud, duurzaamheid, total cost en esthetica.

Onze uitdaging was om ervoor te zorgen dat de klant een duidelijk advies kreeg wat de beste oplossing was voor hun specifieke vraag op het gebied van dakrenovatie. Door gebruik te maken van de dakconfigurator konden we dit realiseren.

Met behulp van de configurator kon de klant eenvoudig antwoord geven op de gestelde vragen. Op basis daarvan werd er een advies gegenereerd dat volledig was afgestemd op hun behoeften en wensen.

Dit heeft geresulteerd in een heldere en transparante communicatie tussen onze opdrachtgever en hun klanten. De klant kon nu zelf de beste keuze maken op basis van objectieve informatie.

Onze uitdaging was om de complexiteit van dakrenovaties te vereenvoudigen en de klant een overzichtelijke oplossing te bieden. Met behulp van de dakconfigurator is dit gelukt.

Benieuwd naar wat een configurator voor jouw business kan betekenen? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen met het maken van de juiste keuze!

Neem contact op voor vernieuwing en oplossing van jouw vraagstuk!

Heb je behoefte aan vernieuwing? Heb je een vraagstuk in je organisatie dat je wilt oplossen? Heb je een serieus probleem dat je wilt verbeteren? Ben je op zoek naar een nieuw concept en is het tijd voor verandering? Hoe kunnen wij je helpen met jouw vraagstuk?

Contact
Betreft
Ik heb interesse in
bottom of page