top of page
Huizenconfigurator

Revolutionaire Huizenconfigurator voor Vrijstaande Woningen

De uitdaging

Onze klant wilde meer structuur in de verkoop van vrijstaande woningen. Zodat duidelijkheid vooraf bestond bij klanten over de prijs van hun woning en de haalbaarheid. Daarom hebben wij een revolutionaire huizenconfigurator ontwikkeld.

De oplossing

Met onze huizenconfigurator bieden we 10 standaard woonmodellen die volledig aanpasbaar zijn qua maatvoering. Dit stelt particuliere klanten in staat om zelf thuis een model te selecteren, de gewenste afmetingen aan te passen en een stijl voor de gevel te bepalen. Daarnaast kunnen ze het huis personaliseren met opties zoals kleuren steen, dakpannen, duurzaamheidsmaatregelen en nog veel meer.

De kracht van onze huizenconfigurator zit hem in het feit dat hij direct een prijs per onderdeel oplevert. Hierdoor kun je op een leuke en interactieve manier bepalen welk huis het beste past bij jouw wensen en budget. Geen verrassingen achteraf, maar transparantie vanaf het begin.

Of je nu op zoek bent naar een compacte bungalow of juist een ruime villa, met onze huizenconfigurator krijg je direct inzicht in de mogelijkheden en kosten. Het is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen zonder technische kennis.

Neem contact op voor vernieuwing en oplossing van jouw vraagstuk!

Heb je behoefte aan vernieuwing? Heb je een vraagstuk in je organisatie dat je wilt oplossen? Heb je een serieus probleem dat je wilt verbeteren? Ben je op zoek naar een nieuw concept en is het tijd voor verandering? Hoe kunnen wij je helpen met jouw vraagstuk?

Contact
Betreft
Ik heb interesse in
bottom of page