top of page
LIV wonen Nijmegen

Unieke ervaring: LIV Wonen

De uitdaging

We kregen de vraag van KlokGroep om mee te denken met een Experience Centrum voor de bouw. Er was al een beoogde locatie en een mega grote woningboulevard die mogelijk dienst kon doen als ideale plek.

De oplossing

Bij het brainstormen over dit project hebben wij direct onze expertise op het gebied van retail en bezoekersaantallen naar voren gebracht. We hebben gekeken naar de verkoop per m2 werkvloer en het stapelen van meerdere businessmodellen binnen één huuroppervlak. Door deze kennis te combineren, hebben we een concepting aanpak ontwikkeld waarbij de relatie tussen alle betrokken partijen duidelijk werd.

Bij LIV Wonen draait alles om het creëren van een unieke ervaring. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het concept centraal staat in het nieuwe experience centrum. Met uitgebreide kennis van de laatste woontrends en innovatieve bouwtechnieken kunnen bezoekers hier terecht voor inspiratie en advies.

Met trots presenteren wij dan ook: LIV Wonen, hét middelpunt van het nieuwe experience centrum! Bij LIV Wonen vind je niet alleen prachtige modelwoningen, maar ook workshops, lezingen en evenementen waar je alles te weten kunt komen over de nieuwste ontwikkelingen in de bouw- en woningbranche.

Wij geloven dat een experience centrum niet alleen een plek moet zijn waar producten worden gepresenteerd, maar vooral ook een plek waar mensen samenkomen, ideeën uitwisselen en elkaar inspireren. Daarom organiseren de mensen in LIV ook regelmatig thematische events en workshops waarbij experts uit de bouwbranche hun kennis delen.

Neem contact op voor vernieuwing en oplossing van jouw vraagstuk!

Heb je behoefte aan vernieuwing? Heb je een vraagstuk in je organisatie dat je wilt oplossen? Heb je een serieus probleem dat je wilt verbeteren? Ben je op zoek naar een nieuw concept en is het tijd voor verandering? Hoe kunnen wij je helpen met jouw vraagstuk?

Contact
Betreft
Ik heb interesse in
bottom of page