top of page
Predicaat Excellent Concept

Keurmerk: Excellente Concepten in Bouwsector

De uitdaging

Studio WeBuild kreeg de opdracht om een keurmerk te ontwikkelen voor het netwerk conceptueel bouwen. Ons doel was om een format te bedenken en de conceptbouwers te toetsen in de praktijk. Als antwoord op deze vraag hebben we een raamwerk en rekenmethodiek bedacht, specifiek gericht op het beoordelen van excellente concepten.

De oplossing

Binnen ons beoordelingssysteem hadden we verschillende criteria opgesteld om de kwaliteit van de conceptaanbieder, het concept zelf en de manier waarop het in de markt gebracht, gerealiseerd en bewaakt werd te meten. We hebben daarbij ook gekeken naar leereffecten die voortkwamen uit de toepassing van het concept. Daarnaast zijn de pilots van kwaliteitsborging opgenomen als onderdeel van de audits en hebben we audits uitgevoerd bij gerenommeerde conceptbouwers zoals Klok, Trebbe, Bam, TBI en anderen.

Het predicaat excellente concepten is toegekend aan de conceptaanbieders die voldeden aan onze strenge eisen en criteria. Dit keurmerk staat garant voor hoogwaardige en innovatieve concepten binnen het netwerk conceptueel bouwen.

Met ons raamwerk en rekenmethodiek hebben we een gestructureerde manier gecreëerd om excellente concepten te beoordelen. Het predicaat excellente concepten dient als erkenning voor de inzet en prestaties van de conceptaanbieders in deze branche.

Neem contact op voor vernieuwing en oplossing van jouw vraagstuk!

Heb je behoefte aan vernieuwing? Heb je een vraagstuk in je organisatie dat je wilt oplossen? Heb je een serieus probleem dat je wilt verbeteren? Ben je op zoek naar een nieuw concept en is het tijd voor verandering? Hoe kunnen wij je helpen met jouw vraagstuk?

Contact
Betreft
Ik heb interesse in
bottom of page