top of page
Reeshof college Tilburg

Meesterlijk Projectmanagement bij Tender in Tilburg

De uitdaging

De Tender van het Reeshof College in Tilburg: Een Meesterwerk van Projectmanagement

Het Reeshof College in Tilburg had een uitdagende taak voor marktpartijen: een Design & Build project om een schoolgebouw te ontwerpen en bouwen binnen een korte bouwtijd. Maar liefst 40 marktpartijen gingen de uitdaging aan. En wij waren erbij.

De oplossing

Met vastberadenheid en expertise hebben wij ons antwoord geformuleerd: een schoolgebouw ontwerpen en bouwen in slechts 14 maanden. Maar dat was nog niet alles. Wij wilden verder gaan dan alleen snelheid. Onze visie was gebaseerd op het idee dat je niet in het leven bent om vrienden te maken, maar om een vriend te zijn.

Onze slogan, "Je bent niet in het leven om vrienden te maken, maar om een vriend te zijn", weerspiegelde onze aanpak tijdens dit project. We geloofden in samenwerking, begrip en respect vanuit alle kanten. Dit was de kern van ons proces, van begin tot eind.

Het gebruik van geavanceerde technologieën zoals Building Information Modeling (BIM) speelde ook een cruciale rol in ons succes. Het gemodelleerde en geengineerde ontwerp stelde ons in staat om efficiënter te werken en eventuele knelpunten vroegtijdig op te sporen.

Tijdens de tender hebben we onze expertise op het gebied van projectmanagement maximaal ingezet. We hebben ons gericht op het optimaliseren van de planning, het minimaliseren van risico's en het waarborgen van een vlotte uitvoering. Ons doel was om niet alleen aan de verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.

Met trots kunnen we zeggen dat we succesvol waren in het winnen van de tender voor het Reeshof College project. Onze ervaring en toewijding hebben ons geholpen om dit meesterwerk van projectmanagement te realiseren

Neem contact op voor vernieuwing en oplossing van jouw vraagstuk!

Heb je behoefte aan vernieuwing? Heb je een vraagstuk in je organisatie dat je wilt oplossen? Heb je een serieus probleem dat je wilt verbeteren? Ben je op zoek naar een nieuw concept en is het tijd voor verandering? Hoe kunnen wij je helpen met jouw vraagstuk?

Contact
Betreft
Ik heb interesse in
bottom of page