top of page
Tendermanagement

Winnende Tenders: Win Tender Strategisch Aanpak

De uitdaging

Als klant in de bouw is het vaak een uitdaging om een prijsvraag of tender te winnen. Vaak zien we dat de technische mensen aan de slag gaan zonder al te veel kennis van communicatie, of dat het snelle team wordt ingeschakeld zonder echt inhoudelijke kennis. Het samenzetten van het team is niet automatisch de succesformule die werkt. Tendermanagement is een vak op zich.

Om ervoor te zorgen dat je als klant succesvol bent en tenders wint, zijn er enkele belangrijke stappen die je het beste kunt volgen. Ondernemers van MKB tot het groot bedrijf vragen ons om hun organisatie te helpen bij die vraag.

De oplossing

Bij ons begint het allemaal met het bedenken van een strategische aanpak waarmee we ervan overtuigd zijn dat we een tender kunnen winnen. We gaan verder dan alleen het begrijpen van de vraag; we komen met innovatieve communicatie- en overtuigingstechnieken.

Met een trackrecord van 8 op de 10 tenders die wij voor onze klanten winnen, presteren wij gemiddeld twee keer beter dan andere bedrijven in onze branche. Onze succesformule ligt in onze grote creativiteit, vernieuwende communicatiemethoden, diepgaande kennis van transities en uitgebreide ervaring in tenders door heel Nederland.

Bij ons draait het niet alleen om onze unieke samenstelling van vaardigheden, maar ook om de maximale inzet van onze ontwerpkwaliteiten, marketingervaring en zakelijke expertise. Bovendien stellen we mens en organisatie in staat om hun potentieel optimaal te benutten.

Onze uitdaging: Hoe win je een tender?

Het winnen van een tender is geen gemakkelijke taak. Het vereist gedegen voorbereiding, strategisch denken en uitmuntende uitvoering. Onze aanpak richt zich op drie belangrijke aspecten:

Innovatieve strategieën:
We ontwikkelen creatieve en vernieuwende strategieën die ons onderscheiden van de concurrentie. Door buiten de gebaande paden te denken, kunnen we unieke oplossingen bedenken die indruk maken op de beoordelaars van de tender.

Overtuigende communicatie:
Onze communicatie is krachtig, helder en overtuigend. We weten hoe we onze boodschap effectief kunnen overbrengen, zowel schriftelijk als mondeling. Door gebruik te maken van de juiste argumenten en het benadrukken van onze toegevoegde waarde, vergroten we onze kansen om als winnaar uit de bus te komen.

Diepgaande kennis en ervaring:
Onze uitgebreide kennis van transities en ervaring in tenders stellen ons in staat om goed geïnformeerde beslissingen te nemen. We begrijpen de dynamiek en eisen van het tenderproces en passen deze kennis toe om onze positie te versterken.

Kortom, het winnen van een tender is een uitdaging die wij graag aangaan. Met onze bewezen succesformule hebben we laten zien dat we resultaten kunnen behalen die ver boven het gemiddelde liggen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij ook jouw bedrijf kunnen helpen bij het winnen van tenders.

Neem contact op voor vernieuwing en oplossing van jouw vraagstuk!

Heb je behoefte aan vernieuwing? Heb je een vraagstuk in je organisatie dat je wilt oplossen? Heb je een serieus probleem dat je wilt verbeteren? Ben je op zoek naar een nieuw concept en is het tijd voor verandering? Hoe kunnen wij je helpen met jouw vraagstuk?

Contact
Betreft
Ik heb interesse in
bottom of page