top of page
Vitaal Altena

Vitaal Altena: Vitaliteit en Visie

De uitdaging

Voor de gemeente Altena zijn wij gevraagd het programma te organiseren en het concept te bedenken voor de eiwittransitie. Dit was een breed vraagstuk, waarin samenhang gezocht werd in een meer heldere en communicatieve opbouw en hieruit is het concept Programma Vitaal Altena gekomen.

De oplossing

We hebben als antwoord Vitaliteit als bron van een goed en gezond leven opgetuigd

Altena, de bloeiende plattelandsgemeente die een visie heeft geformuleerd om vitaliteit te bevorderen. Bij ons is vitaliteit de sleutel tot een goed en gezond leven. We hebben ons antwoord gevonden in het concept van vitaliteit en zijn vastbesloten om dit in alle facetten van onze gemeente te integreren.

Vitaliseren
Onze missie is om Altena te revitaliseren en ervoor te zorgen dat onze gemeenschap floreert. We geloven dat vitale mensen bijdragen aan een vitale gemeente. Daarom richten we ons op het stimuleren van een gezonde levensstijl, het bieden van kansen voor persoonlijke groei en het creëren van een optimale fysieke en sociale infrastructuur.

Het Vitale leven
Wij geloven dat iedereen recht heeft op een vitaal leven vol energie en welzijn. Door middel van voorlichting, ondersteuning en faciliteiten streven we ernaar om onze inwoners te helpen hun potentieel te bereiken en optimaal te benutten. Van sport- en recreatiemogelijkheden tot gezonde voeding en mentaal welzijn, we bieden de bouwstenen voor een vitaal bestaan.

Vitale bronnen
In Altena hebben we het geluk om te beschikken over prachtige natuurlijke hulpbronnen. We willen deze bronnen optimaal benutten en tegelijkertijd beschermen, zodat toekomstige generaties er ook van kunnen genieten. Door duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel te houden, streven we naar een gezonde en veerkrachtige leefomgeving.

Vitale gemeente
Om ons antwoord op vitaliteit volledig te implementeren, hebben we een duidelijke programmastrategie ontwikkeld. Hierbij ligt de focus op samenwerking, participatie en innovatie. We willen dat onze gemeente bekend staat als een voorbeeld van vitaliteit en dat mensen graag hier wonen, werken en recreëren.

Beleidsplan
Ons beleidsplan vormt de basis voor al onze initiatieven op het gebied van vitaliteit. Het bevat concrete doelstellingen, actiepunten en meetbare resultaten. Met behulp van dit plan zorgen we ervoor dat ons antwoord op vitaliteit effectief wordt uitgevoerd en continu wordt geëvalueerd.

Positionering
We positioneren Altena als dé plek waar vitaliteit tot leven komt. Onze gemeente biedt de ideale omgeving voor een actieve levensstijl, rustige momenten in de natuur en een hechte gemeenschap waarin iedereen meetelt. We zijn trots op ons antwoord op vitaliteit en nodigen iedereen uit om deel uit te maken van onze bloeiende plattelandsgemeente.

Neem contact op voor vernieuwing en oplossing van jouw vraagstuk!

Heb je behoefte aan vernieuwing? Heb je een vraagstuk in je organisatie dat je wilt oplossen? Heb je een serieus probleem dat je wilt verbeteren? Ben je op zoek naar een nieuw concept en is het tijd voor verandering? Hoe kunnen wij je helpen met jouw vraagstuk?

Contact
Betreft
Ik heb interesse in
bottom of page